tjänster

Beviso Ekonomibyrå är en fullservicebyrå som hjälper företag med allt från ax till limpa vad det gäller ekonomi. Vi kan hantera delar av din ekonomifunktion eller fungera som hela din ekonomiavdelning, oavsett om du är stor eller liten. Vi arbetare digitaliserat, dels för att vi är miljöns skull, dels då detta effektiverar arbetet, både för dig som företagare och för oss.

löpande rådgivning.

Oavsett om du går i tankarna att starta upp din verksamhet eller om du har varit aktiv ett tag så kan vi hjälpa dig att ta nästa steg. Vi har lång erfarenhet av vad man bör tänka på som företagare och hur man bedriver sin verksamhet så effektivt som möjligt.

Några av de frågor vi kan hjälpa Er med: 

 • Aktieutdelning
 • Aktieägaravtal
 • Analys av Ert företags ställning
 • Beräkning av K10-underlag samt hur man kan maximera detta
 • Bolagsbildning
 • Effektiv skatteplanering
 • Enskild firma eller Aktiebolag
 • Firmabil eller privat bil?
 • Proforma beräkningar
 • Tjänstepension
 • Upprättande av bolagsordning

BOKSLUT & ÅRSREDOVISNING.

Bokslut

Bokslut ska göras varje år oavsett företagsform. I bokslutet fastställs bolagets resultat och ställning för året. Vi ser till så att detta upprättas enligt dina önskemål för att få så god skattemässig planering som möjligt.

Årsredovisning

I många fall så följs bokslutet av en årsredovisning där bolagets ställning presenteras. Vi hjälper dig att upprätta denna på ett korrekt och professionellt sätt, så att bolagets intressenter kan utläsa den information som de behöver.

Inkomstdeklaration

Inkomstdeklaration ska lämnas årligen av både företag som privatpersoner, vi hjälper dig oavsett företagsform eller om du är privatperson som behöver lämna in bilagor, till exempel blankett K10 om du är fåmansföretagare.

LÖPANDE BOKFÖRING.

Oavsett vilken företagsform du bedriver företag i hjälper Beviso dig med dess bokföring. Vi anpassar kontoplanen efter ditt bolag så att du får en enkel och bra överblick över företagets ekonomiska status. Vi rapporterar in moms och arbetsgivaravgifter till skatteverket samt ser till så att allt blir redovisat enligt gällande lagstiftning.

Om Ni vill ha en smidig lösning så kan Ni göra Er fakturering via vårt bokföringssystem, Fortnox. Då går kundfakturorna direkt in i bokföringen och man får en bra och enkel överblick över både betalda som förfallna fakturor. Har Ni fakturor med Rot eller Rut så kan vi hjälpa er att ansöka om detta hos Skatteverket.

Vi kan även hjälpa till med betalning av leverantörsfakturor, där fakturorna skannas in i vårt system och Ni attesterar dessa från en dator, läsplatta eller telefon innan de går vidare för betalning. Smidigt för den som vill slippa en massa pappersfakturor och väldigt tidsbesparande då Ni själva ej behöver lägga upp dessa för betalning hos Er bank.

LÖNEADMINISTRATION

Att göra löner kan vara nog så komplicerat, Beviso hjälper Ditt företag med rätt underlag. Semesterersättning, vård av barn, föräldraledighet, övertid, OB-tid, kollektivavtal, bilförmån med mera. Vi hjälper er med detta och kan ta ansvar för hela lönehanteringen hos Ert företag, oavsett om ni är en eller trettio anställda.

Beviso hjälper Er att hitta ett rapporteringssystem som passar Er verksamhet och sedan upprättar vi lönespecifikationer samt skickar Er underlag för utbetalning. Detta underlag kan ni även få via fil som Ni kan läsa in via Er bank, så slipper Ni lägga tid på att mata in alla uppgifter vilket minimerar risken för fel. Lönespecifikationer kan vi skicka ut via vanlig post, mail, eller om man så önskar till en app.